In Amerika is Gossip Girl seizoen vijf net afgelopen, de finale werd vorige week uitgezonden. Vandaag lekte de eerste verhaallijnen van het volgende en laatste seizoen Gossip Girl uit. Pas op, spoilers!

CW Network, de producer van Gossip Girl, gaf vorige week een presentatie met de plannen van komend seizoen. Daarin werd verteld dat het laatste seizoen in oktober zal starten. Als opvolger van het Gossip Girl-drama, start in januari de serie The Carrie Diaries. Daarin wordt het leven van Sex and the City’s Carrie van vroeger verteld. We like!

In het laatste seizoen van Gossip Girl kiezen de Upper East Siders elk hun eigen weg. Serene zakt nog verder weg, dan ze in het eerste seizoen al was. Blair heeft haar hart weer aangeboden aan Chuck, maar is het wederzijds? Lonely Boy (Dan) schrijft een nieuw boek en daar zal de rest van upperclas Manhatten niet blij mee zijn!

Nate wil er in het laatste seizoen alles aan doen om Gossip Girl te ontmaskeren. Gaat het hem lukken? Tot slot duiken ook Bart Bass en Georgina Sparks weer op.. That can’t be good!

And who is Gossip Girl? That’s one secret she’ll never tell… xoxo, Gossip Girl.