Weet jij over welke celeb de uitspraak gaat?

We gaan eens even testen hoe het zit met jouw kennis over the rich and famousHeb je pen en papier in de aanslag?  Lees the clue en raad de ster. Succes!

1. Ze heeft elf tattoos, loopt vaak in de kleding van haar favo merk Alexander McQueen en she lives for the applause…
2. Heb je een poster van hem op je kamer? Hmm, niet? Dan staat die zeker op je verlanglijstje. Deze 18-jarige  Australiër is namelijk echt een hottie. Hij werd ontdenkt op YouTube wat ervoor zorgde dat hij in 2010 zijn eerste album kon uitbrengen.
3. Sta jij te gillen bij hun concerten? Deze boyband werd bekend door het televisiepogramma The X Factor en organiseerde ongeveer anderhalf jaar geleden iets unieks. Als diehard fan heb je dit spektakel natuurlijk van begin tot eind meegemaakt en is deze vraag easy peasy lemon squeezy. De band organiseerde een interactieve YouTube-dag met optredens en bekende gasten die 7,5 uur duurde.
4. Deze actrice heeft haar neus al te vaak gebroken tijdens haar favoriete vrijetijdsbesteding: surfen. Gelukkig heeft dat geen effect gehad op haar fabulous smile. Nee? Rinkelt er nog geen belletje? Hint: wat hebben we om haar gelachen als bad teacher.
5. Dit gevalletje eye candy lijkt alles te kunnen: acteren, dansen en hij is nog eens model ook. Eén van onze favorieten uit 2014? 22 Jump Street natuurlijk.
6. Ze is 30, maakte haar filmdebuut als Smurfin en, om nog een tipje van de sluier op te lichten, ze trad afgelopen maandag op in het Ziggo Dome in Amsterdam.
7. Acteur, dj, muziekproducer. Hij is het allemaal. Toen hij negen was ging hij op ballet en vanaf zijn twaalfde volgde hij acteerlessen. Een paar steekwoorden: Carrie, Divergent, Ansolo. 
8. Door haar rollen in verschillende Nickelodeon-programma’s werd deze twintiger bekend. Vorig jaar bracht ze haar eerste single Problem uit. Ra ra wie is het?
9. Niet alleen mooi, maar nog slim ook. Deze actrice werd bekend door haar nerdy rol in één van de populairste sprookjesreeksen van de afgelopen jaren. En wat was dat een succes! Ze sleepte prijzen in de wacht en deed ook af en toe wat modellenwerk. En ondertussen is ze ook nog afgestudeerd… Girlpower!

 

De antwoorden:
1. Was het je weleens opgevallen dat Lady Gaga zoveel tattoos heeft? Zo heeft ze een hartje met daarin het woordje ‘dad’ en op haar bovenarm staat ‘Little monsters’ als eerbetoon aan haar fans.
2. Dat Cody Simpson op deze leeftijd al vier albums heeft uitgebracht is bewonderenswaardig. Toch?
3. We hebben het over One Direction. Voor fans was het een echt feest. Zij konden via social media meedoen aan de dag en via Google Hangouts met de jongens kletsen.
4. Die arme Cameron Diaz. Ze brak haar neus wel vier keer.
5. Channing Tatum. Wist je trouwens dat hij in zijn jeugd heel veel sportte, omdat hij zo onrustig was?
6. Katy Perry maakte er een circusspektakel van in de Ziggo Dome.
7. Ansel Elgort. Carrie (2013) was de eerste film waarin hij speelde. Daarna volgde Divergent (2014), maar dit zijn heus niet de enige films waarin hij speelde. Zo speelde hij in 2014 ook in The Fault In Our Stars en Men, Women & Children. Ansolo is de dj-naam van deze cutie.
8. Ariana Grande speelde in Nickelodeons Victorious, Sam & Cat en Swindle.
9. Emma Watson werd bekend als Hermelien Griffel in Harry Potter. Vanaf toen ging het balletje voor deze beauty met brains rollen.

Fotografie: Cheyenne Ellis.