Show je talent!

Over twee maanden is het alweer zover: De MTV European Music Awards 2014. Vorig jaar werd de amazing awardshow nog gehouden in Amsterdam, en maakte iedereen die een fun auditie deed kans op kaarten voor de show.

Dit jaar worden de EMA’s in Schotland gehouden, maar dat wil niet zeggen dat jij er niet bij kunt zijn. MTV heeft nu MTV Breaks opgericht. Dit nieuwe platform geeft jou een once in a lifetime kans om een carrière in de creatieve industrie te beginnen.

Je eerste klusje: jouw talent showen bij de EMA’s. Of je nu een wannabe fotograaf bent, dol bent op filmpjes maken of supermooie kleding kunt ontwerpen.

Meedoen is simpel. Ben jij tussen de 18 en 26 jaar? Upload dan een foto of video op Instagram, waarin jouw talent duidelijk wordt. Gebruik ook de hashtags #MTVBreaks en #Photographer, #Designer of #Cameraperson. Wees er snel bij, want de deadline is 19 september. Good luck!

Heb je geen ambitie om fotograaf, cameravrouw of designer te worden? Je kunt vanaf nu wel stemmen op de Best Dutch Act die een wildcard verdient. Het is de eerste keer dat één van de nominaties in de handen van de fans ligt. Via Twitter kun je stemmen op deze artiesten:

#NominateJettRebel
#NominateKraantjePappie
#NominateDotan
#NominateMrProbz
#NominateYellowClaw

Stemmen kan nog tot zondag 14 september 11:59 uur. De nominaties worden op 16 september om 12:00 uur bekend gemaakt. Vanaf dat moment kun je ook stemmen op je favo internationale artiest. We’ll keep you posted!  

Deze artiesten zijn al zeker van een nominatie, en gaan op 9 november de strijd tegen elkaar aan in Schotland: 

Chef'Special

Martin Garrix

Hardwell

Kensington