Doe mee en win!

Mirror, mirror on the wall. Who is the prettiest of them all? Jij natuurlijk! Zelfs wanneer je nog maar net je bed uit bent.

Miss Sporty heeft nu de Morning Baby!-lijn uitgebracht. Deze lijn bestaat uit een BB Cream en een BB Cream blush, die binnen no-time zorgen voor een perfect huidje. Hoe dan?

De BB Cream heeft vijf super speciale krachten, maar dan samengevoegd in één product. Zo wordt je huid niet alleen gematteerd, maar je camoufleert hier ook oneffenheden en puistjes mee. De BB Cream is ook meteen een goede basis voor de rest van je make-up. Hij maakt je huid namelijk gladder en egaler. Hello, flawless skin! En dat tot wel tien uur lang.

Voorzien van een mat en egaal huidje? Maak ‘m dan af met de Morning Baby! BB Cream blush. Deze blush voelt licht en breezy aan op je huid, en zorgt de hele dag voor een cute blos op je wangen. Klinkt goed, toch? 

Maar it gets better… CG! mag namelijk 10 x een Morning Baby!-pakket t.w.v. €9,47 weggeven, met daarin de BB Cream en de BB Cream blush in de kleuren Pink Flush en Coral Flush.

Winnen? Vul het formulier hieronder in, en laat ons weten waarom jij dit pakket wilt hebben. Good luck!