Best day ever!

Natúúrlijk staat 23 november allang in je agenda als One Direction day, toch!? Zo niet, oké, vooruit; op deze dag worden de boys zeven uur lang live gestreamed vanuit LA en zijn er allerlei acties van fans uit the whole wide world te zien…

 

Well, de dag wordt alleen maar cooler en specialer, want om 18:30 uur kun jij in de grootste bioscoop van de Benelux, Cinemec in Ede, samen met 999 andere fans kijken naar de livestream. Er is een verrassingsoptreden van een band (een Nederlandse band, girls, helaas niet 1D zelf) én je krijgt de kans om een persoonlijke boodschap voor de boys achter te laten. Die de boys later zelf in handen krijgen. OMG! OMG! OMG!

 

 

 

 

O… En je krijgt als één van de allereersten de nummers van het album Midnight Memories (dat 25 november uitkomt!) te horen. JA, echt!

En dan nu het allerbeste nieuws: CG! mag 10x 2 kaarten weggeven voor dit fantástische event! Wil jij meedoen aan de actie? Vul dan het onderstaande winformulier in en laat ons weten waarom jij en je BFF aanwezig móéten zijn… Succes!