Geef je snel op!!

Toe aan een leuk feestje? Dan mag je het optreden van de #1 DJ van de wereld Hardwell in de Ziggo Dome niet missen! 
 
Op zaterdag 24 januari begint hij zijn wereldtour I AM Hardwell – United We Are in de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaarten voor deze show waren zo gewild, dat ze binnen 2,5 uur uitverkocht waren. Dat is niet alleen awesome, maar ook een nieuw record voor de DJ! Go Hardwell ;-). 
 
Enne, het wordt nog beter… Kort daarna kondigde hij namelijk aan dat er op vrijdag 23 januari een extra, speciale editie van de show wordt georganiseerd. En daar kun jij bij zijn! 
De show is bedoeld voor alle leeftijden. Het begint dan ook al rond 19:30 uur.
 
Hardwell vertelt: 'Ik krijg altijd zóveel verzoeken van jongere fans die graag één van mijn shows willen bijwonen. Doordat 99% van mijn shows nachtevents zijn, is dit vaak niet mogelijk. Hoe graag ik dit ook zou willen. Daarom wordt de 23e voor iedereen toegankelijk. Dit stond al heel lang op mijn tour-verlanglijstje en ik vind het te gek dat we dit nu gaan realiseren!'
 
De show op 23 januari is dus een unieke kans om de beste DJ van de wereld live te zien. Cool, toch?
Kaarten kun je nu hier bestellen, maar… Je kunt ze ook winnen! CG! mag namelijk 2×2 kaarten weggeven voor de speciale I AM Hardwell – United We Are wereldtour kick-off in de Ziggo Dome in Amsterdam, op vrijdag 23 januari. Wat moet je doen? Vul het winformulier hieronder in, en laat ons weten waarom jij moet winnen. Succes!