Geef je snel op!

Beauty lovers opgelet, want we hebben amazing nieuws voor jullie; het I Love Beauty Event komt er weer aan! 

Dit jaar wordt het feestje op 12 & 13 december gevierd in de Jaarbeurs Utrecht. Enne, weet je wat dat betekent? Meer dan 7000m2 aan beauty stuff. Wowza! 

Zo staan er op het I Love Beauty Event superveel stands van verschillende merken en producten. Hier kun je al je beauty must-haves shoppen met korting, genieten van behandelingen en much more. We like! Fun fact: CG! staat er ook met een eigen stand! 

En dat is natuurlijk niet alles ;-). Midden in de beurshal tussen de stands vind je dit jaar De Huiskamer. Hier is het een komen en gaan van coole beauty vloggers. Vraag ze om advies, maak samen een selfie of geef ze een dikke knuffel. Hoe leuk is dat! 

Daarna schuifel je gezellig door naar één van de vele workshopruimtes. Alles wat je wilt weten over beauty, leer je hier. Voor de workshops heb je wel een kaartje nodig (deze scoor je op het event zelf), maar de volledige opbrengst gaat naar het goede doel. Look good, feel better <3. 

Meer weten over het I Love Beauty Event, de workshops en de verschillende merken? Klik dan hier.

Maar bij CG! zit je natuurlijk ook helemaal goed. Wij mogen namelijk 2 x 2 kaartjes weggeven voor het I Love Beauty Event op een dag naar keuze

Daarnaast krijgen de winnaars ook een make-over bij FacFacts (visagie) en een mooie covershoot bij de stand van CG!. That's right, jouw pretty face komt dan op de cover van CG!'s Beauty Boek te staan. Awesome! 

Kans maken? Vul dan asap het formulier hieronder in, en vertel ons waarom jij er met die kaarten vandoor moet gaan!