Geef je snel op!

Ben je nog op zoek naar fun things to do tijdens de Kerstvakantie? Dan mag Notenkraker On Ice niet ontbreken op je lijstje. 

Voor de allereerste keer verplaatst de magische balletvoorstelling zich naar de ijsbaan. De 30 beste kunstschaatsers werden opgetrommeld en er werd een supertof decor met sneeuw, vuur & special effects in elkaar getoverd. Allemaal om jou de experience of a lifetime te geven ;-). Hoe cool is dat!

Maar het wordt nog beter. Notenkraker On Ice is namelijk all about Christmas…

Het verhaal van de show speelt zich af aan het begin van de 20e eeuw in Rusland, en vertelt het verhaal van Clara. Op Kerstavond krijgt zij een notenkrakerpop cadeau krijgt van haar opa. Maar zodra Clara slaapt en de klok 12 uur slaat, komt de pop in haar droom tot leven. Hij verandert in een knappe prins en samen beleven ze avonturen met de Muizenkoning, Sneeuwkoningin en Suikertaart-fee. Aw! 

Notenkraker On Ice is van 15 t/m 27 december exclusief te zien in het Nieuwe Luxor Theather in Rotterdam. Voor meer info & kaarten klik je hier, maar… 

CG! mag 2×2 kaarten voor Notenkraker On Ice weggeven

Kans maken? Vul dan asap het winformulier hieronder in, en laat ons weten waarom jij graag naar deze voorstelling wilt. Succes!