Met Shailene Woodley en Theo James <3

Heb jij Insurgent gemist in de bioscoop? Dan krijg je nu een herkansing om de movie alsnog te zien. Sinds vorige week is-ie namelijk uit op dvd en Blu-ray! <:-)

In Insurgent staat er veel op het spel voor Tris (Shailene Woodley). Ze gaat samen met Four op zoek naar antwoorden over hun verleden en de toekomst. En dat allemaal terwijl ze achterna worden gezeten door Jeanine, de leidster van Erudite. In een race tegen de klok moeten ze te weten komen waarom de familie van Tris zich heeft opgeofferd en waarom Erudite er alles aan doet om hen tegen te houden. 

Ben je benieuwd hoe dit afloopt, of wil je de film gewoon nog een keertje zien? Dan zit je hier helemaal goed. CG! geeft Insurgent namelijk 3x weg!

Je kunt kiezen uit de dvd, Blu-ray of de 2-disc special edition dvd van de film. En om kans te maken hoef je alleen maar het winformulier hieronder in te vullen. Succes! 

Pssst… Wist je dat het vervolg op Insurgent ook al onderweg is? Het derde deel, Allegiant, is op dit moment in productie en wordt in maart 2016 verwacht. Awesome