OMG! <3

Markeer het laatste weekend van september maar vast in je agenda, want dan gaan we LOS met Beautygloss

Voor het derde jaar op rij vindt het Beautygloss Vriendinnenweekend, a.k.a. het allerleukste weekend ;-), plaats in Center Parcs de Kempervennen. Drie dagen lang draait alles om beauty, shoppen en gezelligheid, en doe je mee aan supertoffe activiteiten. Denk aan beauty workshops, themafeestjes, shopping hauls en fun sport clinics. Enne, Mascha herself is er obvs ook bij. Yassss! 

Het Beautygloss Vriendinnenweekend is van vrijdag 23 september t/m zondag 25 september. Huisjes zijn NU beschikbaar, maar wees er snel bij. Voor je het weet zijn ze volgeboekt.

Ben je een girl on a budget, maar heeft het Beautygloss Vriendinnenweekend jouw name all over it? Dan hebben wij amazing nieuws voor je… Bij CG! kun je nu een huisje voor jou & 3 vriendinnen winnen voor het Beautygloss VriendinnenweekendBeste. Prijs. Ooit.

Wat moet je doen? Easy. Post een foto op Instagram en vertel hierbij waarom jij er met die bungalow vandoor moet gaan. Tag de 3 vriendinnen die je mee wilt nemen, en gebruik @bgvriendinnenweekend, #bgweekend2016 en #cosmogirl. Succes en see you there! 

Pssst… Tijdens het Beautygloss Vriendinnenweekend is iedereen welkom, zolang er maar één iemand in het huisje 18 jaar of ouder is.