Doe mee en win!

Ken jij Michaela DePrince al?

Negentien jaar geleden werd Michaela geboren in een oorlogsgebied in Sierra Leone. Haar vader werd vermoord door rebellen, en haar moeder stierf aan ondervoeding. Michaela wordt hierdoor in een weeshuis geplaatst, waar het alles behalve huiselijk is.
 
Door de witte vlekken op haar huid, wordt ze gezien als Duivelskind. Hierdoor wordt ze verwaarloosd en mishandeld. Tijdens het buitenspelen vindt ze een plaatje van een ballerina, die ze vanaf dat moment stiekem in haar spulletjes bewaart. 
Na een lange tijd in het weeshuis, komt een Amerikaans echtpaar haar adopteren. Zij laten Michaela's wens om balletles te volgen uitkomen. Michaela blijkt een natuurtalent te zijn en vecht zich binnen no-time door de harde wereld en vooroordelen. Inmiddels danst Michaela bij Het Nationale Ballet in Amsterdam, één van de beste gezelschappen van de wereld.
Al deze gebeurtenissen beschrijft Michaela in haar boek, Ze Noemden Me Duivelskind. Ben jij benieuwd naar hoe zij terugkijkt op haar jeugd en hoe haar leven als ballerina nu is? Goed nieuws: CG! mag 5 x het boek Ze Noemden Me Duivelskind weggeven.
 
Wat moet je doen? Vul het winformulier hieronder in, en laat ons weten waarom jij wilt winnen.