T.w.v. €29,50 p.s.!

Echte beauty lovers weten het allang: brows speak louder than words. Daarom zijn wij mega blij met het nieuwe item van Anastasia Beverly Hills! <:-) 

Bij eyebrow guru Anastasia shop je vanaf nu de Brow Definer, je go-to product voor perfecte wenkertjes. Het geheim? Dat zit in de vorm van het potloodje. De punt is namelijk driehoekig, waardoor je alle kanten op kunt.

Zo gebruik je het scherpste deel van de punt om dunne streepjes te trekken, en wenkbrauwhaartjes te faken. De achterkant van het potlood is handig om dikkere streepjes te tekenen. Enne, de bredere zijkanten zijn awesome om je wenkbrauwen in te kleuren. Amazeballs!

Maar het wordt nog beter. De Brow Definer is verkrijgbaar in 10 verschillende tinten. Er zit dus altijd een kleurtje bij die helemaal bij je past. Love it! <3

Shoppen doe je hier, maar CG! heeft iets veel leukers. Wij geven de Anastasia Brow Definer vandaag 5x weg, t.w.v. €29,50 per stuk! 

Wat moet je doen? Easy. Vul snel het winformulier hieronder in, en vertel ons waarom jij wilt winnen. Vergeet ook niet aan te geven welke kleur Brow Definer je graag wilt hebben. Succes!