Geef je snel op!

Zit jij ook forever vastgeplakt aan je telefoon? Dan weet je natuurlijk als geen ander hoe onmisbaar deze held is in je leven. Want een dag niets gepost is een dag niet geleefd, right? 😉

Maarre, weet je wie het ook heel leuk zouden vinden om wat vaker online te zijn? Je opa en oma

Uit een onderzoek van GfK* is gebleken dat de meeste opa's en oma's stiekem heel graag willen weten hoe apps en smartphones werken. Op die manier kunnen ze beter op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes binnen de familie. Enne, ze zouden zich ook een stuk minder eenzaam voelen. Hoog tijd dus om je grootouders een stoomcursus social media te geven! 

Om je alvast een beetje op weg te helpen, richtte Vodafone de website OmaOnline.nl op. Hier kan je jouw opa & oma opgeven voor een social media workshop… Of je bestelt gewoon het Oma Online starterspakket

Dit pakket helpt jouw grootouders in no time meer connected te zijn; dankzij het boek Social Media Voor Senioren van Annet van Betuw, en de Vodafone Prepaid simkaart met een 1GB internet erop. Hoe leuk is dat! 

Klinkt dit pakket als dé must-have voor jouw granny of grandpa? Goed nieuws: wij geven het Vodafone Oma Online starterspakket 5x weg! Precies op tijd voor Sinterklaas of Kerst :-).

Kans maken? Vul dan asap het winformulier hieronder in, en vertel ons waarom jij dit pakket graag wilt winnen. Succes! 

Is jouw oma dankzij het pakket online? Deel dit dan met de rest van de wereld via de hashtag #OmaOnline