Voor de speciale exclusieve voorvertoning 😉

Heb je een fun date met je best friend op de planning staan? Dan is Ant-Man de must-see film voor jullie… Misschien ken je Ant-Man al als de Marvel Comic. Dit keer komt hij tot leven in de bioscoop ;-). 

Scott Lang (Paul Rudd) is niet alleen een meesterdief, maar hij heeft ook nog eens de secret skill om kleiner en tegelijkertijd sterker te worden. Voor een nieuwe missie moet hij één worden met zijn inner hero. Zijn mentor Dr. Hank Pym (Michael Douglas) helpt hem om obstakels en bedreigingen te trotseren. Enne, dan moeten ze ook nog eens een overval plannen om de wereld te kunnen redden. Oeeeh! 

Ant-Man is spannend, hilarious en zit ook nog eens bomvol hot guys. De perfecte combi dus ;-). 

Benieuwd naar de film? Omcirkel 23 juli in je agenda, want dan komt-ie uit. 

Maarre, CG! heeft nu iets veel leukers. Wij geven namelijk 5×2 kaarten weg voor de exclusieve voorvertoning op 22 juli in Amsterdam. Hier krijg je een gratis drankje, yummy snacks en toegang tot de film die wordt vertoond in 3D (IMax).

Kans maken? Vul snel het winformulier hieronder in, en vertel ons waarom jij graag wilt winnen. De winnaars krijgen op maandag 20 juli een mailtje, dus houd je inbox goed in de gaten.
 
Hier nog even de info op een rijtje… 
Wannneer: 22 juli 2015
Tijd: 21:00 uur
Waar: Pathe Arena, Amsterdam