Welke jongere leverde het afgelopen jaar de meest indrukwekkende prestatie?

7Days organiseert alweer voor de zevende keer op rij de Jongere van het Jaar verkiezing! Deze verkiezing is onder andere al eens gewonnen door beautyvlogger Joy, de Cinemates en blogger Jiami. Ook anderen die in het verleden genomineerd waren, zoals dj’s Martin Garrix en Julian Jordan, zijn inmiddels echte celebs geworden. 

Op 4 november zijn de zeven genomineerden van dit jaar bekend gemaakt. De één kan supergoed zwemmen, de ander schittert voor de camera, kan heerlijk koken, maakt vette muziek of zet zich in voor een school waar iedereen zichzelf kan zijn. Allemaal hebben ze een droom waarvoor ze gaan en inspireren ze anderen om dat ook te doen. 

Één van de genomineerden is bijvoorbeeld Annegien Schilling van 17 jaar. Voor haar Instagramaccount fetching_tigerss maakt ze de meest amazing, sprookjesachtige foto's. Ze heeft al meer dan 750.000 volgers en bewerkt al haar foto's helemaal zelf. In augustus werd haar werk geëxposeerd op het Centraal Station van Amsterdam en er is zelfs een documentaire over haar gemaakt: Het meisje van 672k. Hoe awesome is dat! 

Maar wait up, CG! mag namelijk 5×2 kaarten weggeven voor de prijsuitreiking op 24 november! In Bitterzoet Amsterdam zal dan de 7Days Jongere van het Jaar 2016 bekend gemaakt worden. Tijdens deze uitreiking zullen onder andere Flemming uit Giels Talentenjacht en dj Trobi optreden en zal vlogger Joy, de winnares van vorig jaar, de award uitreiken. 

Heb je al een favoriet? Je kan nog van 4 tot 21 november stemmen op diegene die volgens jou de Jongere van het Jaar 2016 is via www.jongerevanhetjaar.nl. Hiermee maak je daarbij óók nog eens kans op een Medusa Street-headphone! 

Wil jij deze uitreiking op 24 november zeker niet missen? Vul dan nu het winformulier hieronder in en vertel ons waarom jij wilt winnen. Good luck!