Let’s get spooky!

Superleuk hoor, al die chick flicks. Maar real girls gaan deze maand naar horror movies ;-). Aankomende donderdag komt Blair Witch namelijk uit in de bios. En trust us, een betere manier om het Pumpkin Spice/Halloweenseizoen in te luiden is er niet. 

In Blair Witch trekt een groep studenten naar de bossen van Black Hill in Maryland, om de mysterieuze verdwijning van de zus van James te onderzoeken. Veel mensen geloven dat haar verdwijning alles te maken heeft met de legende van de Blair Witch.

De groep begint hoopvol aan de zoektocht met de hulp van lokale gidsen. Maarre, zodra het nacht wordt in het donkere en onvoorspelbare bos, voelt de groep een dreigende aanwezigheid. Langzaam beseffen ze dat de legende for realsies is, en veel onheilspellender dan ze ooit hadden kunnen denken.

Hmm, color us intrigued… En pretty scared ;-). 

Word jij niet bang van creepy movies, of vind je het stiekem wel spannend om lekker tegen je love interest (of natuurlijk je bestie) aan te kruipen in de bios? Dan is dit je lucky day.

CG! mag namelijk 5×2 vrijkaarten voor Blair Witch weggeven, woohoo! Wat moet je doen? Easy. Vul snel het winformulier hieronder in, en vertel ons waarom jij wilt winnen. Good luck!

Beeld: Independent Films