De nieuwe Carry Slee verfilming van de makers van Spijt! en Pijnstillers.

Kappen! is de spannendste boekverfilming van Carry Slee en draait NU in de bioscoop. Een verhaal over vriendschap, liefde en wat groepsdruk daarmee kan doen.  

Wat als je beste vrienden steeds vaker met foute vrienden omgaan? Sander kent Chris en Maarten al zijn hele leven, maar wanneer ze naar een andere scholen gaan, komt de badass Emiel bij de groep. Sander probeert hem aardig te vinden, maar dat is erg lastig omdat Emiel nogal gewelddadig is. Daarnaast gaat het bij Sander in de liefde ook niet echt lekker. Hij vindt zijn klasgenootje Indra leuk, maar denkt dat zij een vriendje heeft. Andersom denkt zij dat hij al bezet is. Als een middag met zijn vrienden uit de hand loopt en er een slachtoffer valt, proberen ze Sander daar de schuld van te geven. Kan hij de groepsdruk weerstaan of zal hij net als vroeger nooit zijn vrienden verlinken? Hoe kan hij zijn onschuld bewijzen voordat hij al zijn vrienden – én Indra – kwijtraakt?

Sta jij nu al te trappelen om naar deze film te gaan? Well, pay attentionwant CG! mag 5×2 vrijkaarten weggeven zodat jij, samen met je BFF, moeder, oma, boyfriend, noem maar op, naar Kappen! de film in bios mag gaan!

Kans maken? Vul dan het winformulier hieronder in en vertel ons waarom jij wilt winnen. Good luck!