OMG.

We zien het all-American High School leven all the time voorbij komen in onze favo series. Pretty Little Liars, Glee, High School Musical… Elke dag duiken de characters in de schoolbanken, en quite honestly zijn we altijd al jaloers geweest. Wij willen ook de High School experienceEn guess what? HET KAN NU! 

Bij CG! maak je nu namelijk kans op een EF High School week in Amerika! OMGGGGG. 

Als winnaar word je overgevlogen naar de VS, waar je een week lang gaat meedraaien op een Amerikaanse high school. Je wordt opgewacht door je gastgezin, en zij gaan er alles aan doen om jou te laten ervaren hoe het is om een Amerikaanse teenager te zijn.

Je bezoekt de Friday Night Football game, waar iedereen van jouw High School heen gaat om het schoolteam te supporten, maakt s'mores bij het kampvuur met je gastgezin, doet mee aan een cheerleader training; classic America dus.

Enne, je gaat natuurlijk ook supertoffe vakken volgen op school. En dan hebben we het niet over saaie lessen zoals in Nederland, maar bijvoorbeeld drama (hallo Glee!), home economics (koken!) en speech and debate.

In de Win-a-Week krijg je een beeld van wat je kunt verwachten als je een heel schooljaar op een EF High School Exchange Year gaat. Onderdeel worden van een Amerikaanse familie, uit je comfort zone stappen, vrienden maken voor het leven, andere sporten en of hobby’s proberen… Elke dag heb je de mogelijkheid om iets nieuwe te proberen. Het leven zal er zoveel anders zijn dan in Nederland, maar voor je weet ben je eraan gewend en voelt Amerika als je thuis.

Oké, we weten niet of we zoveel awesomeness kunnen handelen. We willen dit en we willen het nu! <3 Jij ook? En heb jij vanaf 15 tot en met 23 oktober – in de herfstvakantie – een lege agenda? Dan is dit je kans!

LET OP! Deze winactie is afgelopen. 

Wil je meer weten over hoe je een uitwisseling in het buitenland kunt doen? Ga naar EF.nl/highschool. Check de video below om alvast helemaal in de American mood te komen:

* Inbegrepen zijn de vluchten, het verblijf bij het gastgezin (inclusief eten daar dus) en een week High School vol activiteiten. Exclusief zijn persoonlijke uitgaven zoals eten en drinken (buiten het gastgezin) en het Hollandse cadeautje wat je meeneemt als een echte Exchange Student.