je eigen telefoonhoesje!

Ben jij de queen of creativity? Dan is dit de winactie voor jou!

Bij Smartphonehoesjes kun je namelijk je eigen telefoonhoesje ontwerpen. En hoe cooler je ontwerp is, hoe groter de kans dat je hoesje binnenkort door heel Nederland verkocht wordt. Awesome, toch? 

Maar het wordt nog beter… Wordt jouw ontwerp honderd keer verkocht? Dan win je een iPhone 6! En omdat je natuurlijk geen krassen op je nieuwe telefoon wilt, krijg je het door jou ontworpen hoesje er ook meteen bij 😉

Wat moet je doen? 
Teken, schilder, fotografeer of Photoshop erop los en upload je design op de site. Vervolgens voeg je het door jou ontworpen hoesje toe aan je winkelmandje. Geen geld? No worries, je hoeft 'm niet te kopen. 

Gelukt? Klik dan op de knop 'bekijk het hoesje hier'. Je krijgt dan je design te zien, met daaronder een ontwerpnummer. Dit nummer deel je op de Facebook-pagina van Smartphonehoesjes, en mail je naar marketing@smartphonehoesjes.nl

En dan is het even afwachten. Smartphonehoesjes kiest dan namelijk de drie leukste designs uit. Zit jouw hoesje ertussen? Dan is het in your hands om zoveel mogelijk likes te verzamelen voor je ontwerp. 

De designs met de meeste likes krijgen een plekje op Smartphonehoesjes.nl en worden ook echt gemaakt! 

Weet jij als eerst honderd hoesjes te verkopen? Dan ben jij de grootste design Queen en heb jij die nieuwe iPhone 6 in de pocket. Nice!

Dus let your inner Crea Bea out en succes!

Pssst… Je hebt tot 12 april om mee te doen ;-). 

Ben je écht geen creatieveling, maar wil je wel graag een cool telefoonhoesje? Klik dan hier om er een te maken met fun foto's. Van iPhone tot Huawei; bij Smartphonehoesjes is alles mogelijk ;-).