Ben jij gek op essence? Kom dan in november tijdens de Get Picture Ready tour naar onze photobooth, want de eerste 200 girls krijgen een gratis essence contouring kit! Daarnaast maak je kans op een photoshoot in CosmoGIRL! en selfie-workshop van Bibi Breijman.

Hoofdprijs: photoshoot
Droom jij van een carrière als model? Duik dan de photobooth in tijdens de essence Get Picture Ready Tour en win een mode-photoshoot in CosmoGIRL!. Plaats jouw foto op Instagram, tag @cosmogirl_nl en @essence_cosmetics en gebruik de hashtag #getpictureready. Daarnaast maak je ook nog kans op een selfie-workshop van Bibi Breijman. Yassss!

Waar & wanneer?
– 5 november in Rotterdam, Eendrachtsplein (Pssst… ontmoet op deze dag Bibi Breijman!). Tijd: 11.00 – 19.00 uur
– 12 november in Amsterdam Oostpoort – Waldenlaan 116 & Groningen, winkelcentrum Paddepoel. Tijd: 11.00 – 17.00 uur
– 19 november in Utrecht, winkelcentrum Hoog Catherijne & Eindhoven, winkelcentrum WoensXL. Tijd: 11.00 – 17.00 uur

Get Picture Ready!
Jij bent altijd picture ready met de nieuwe collectie van essence! Binnen no time heb jij een egale, stralende huid en met de contouring palette kun je jouw gezicht shapen zoals je zelf wilt. De collectie bestaat uit een concealer, compact poeder, contouring palette en pore refining powder. 

Tutorial contouren
Wil jij leren contouren? Check dan hieronder de video van Bibi Breijman, waarin ze uitlegt hoe je met essence producten een partylook maakt.

De Get Picture Ready-tour is een samenwerking van CosmoGIRL!, GIRLZ en essence