T.w.v. €101!

Nog druk bezig met het opstellen van je Holiday wish ist? Dan moet je de producten van Shu Uemura x Maison Kitsuné even checken.

Voor de nieuwe kerstcollectie werkten de twee merken samen om deze artsy beautycollectie in elkaar te toveren. Shu Uemura regelde de classicsMaison Kitsuné stak ze in een nieuw jasje.

Het resultaat? Twee must-have haarproducten, die all about de Japanse roots/Tokyo + Franse elegantie zijn. Best of both worlds much? 😉

Het is duidelijk dat de items amazeballs staan op je make-uptafeltje. Maar ze zijn natuurlijk ook onmisbaar voor je haar.

Zo is de Cleansing Oil Shampoo geïnspireerd op onsen. Dit zijn natuurlijke warmwaterbronnen, die in Japan bekend staan om hun zuiverende werking. De shampoo maakt je lokken zacht, glanzend en geeft va-va-voom volume. Like!

Je verzorgingsritueel maak je af met de Essence Absolue. Deze held beschermt je haar tegen uitdroging en geeft lots of glans en voeding. Enne, het hoofdingrediënt is Camellia olie; het beautygeheim van Japanse geisha's. Hoe cool is dat! 

Instant fan van de bijzondere producten? Snappen we. 

Daarom geven wij vandaag Shu Uemura x Maison Kitsuné-pakket weg, t.w.v. €101! Winnen? Vul het formulier hieronder in, en vertel ons waarom jij dit pakket wilt winnen. Succes!