WIN: Lieve Anne…

Doe snel mee aan de schrijfwedstrijd!

Doe snel mee aan de schrijfwedstrijd!

Heb jij het dagboek van Anne Frank gelezen, en ben je daardoor super geïnspireerd geraakt? En ben je tussen de 13 en 16 jaar? Dan is de schrijfwedstrijd Lieve Annemade for you. 

Met Lieve Anne… krijg je de kans om een brief te schrijven aan Anne. Wat zou je haar willen vertellen over de tijd waarin we nu leven? Waar maak jij je zorgen over? Denk aan vrede en veiligheid, vluchtelingen, vrijheid… Alles mag, zolang het maar in de geest is van het dagboek van Anne Frank. 

Enne, qua vorm mag je je ook helemaal uitleven. Haal je inner poet bijvoorbeeld naar boven, en schrijf een ontroerend gedicht. Of ga all out met een fictief sprookje. Je verhaal mag maximaal 750 woorden zijn, dus ga los! Hoe creatiever, hoe beter. 

En dan? Simpel. Schrijf je voor 31 maart in op www.lieveanneaward.nl. Jouw verhaal wordt dan op de Facebookpagina gepost.

En dan wordt het spannend, want de vijf verhalen met de meeste likes gaan door naar de volgende ronde. Heb je weinig likes bij elkaar gesprokkeld, maar wel een amazing story? No worries, de jury kiest ook vijf favo verhalen uit die doorgaan naar de finale. 

De beste stories worden gepubliceerd in de VARAgids. Eeuwige roem alert! 🙂

Meer weten? Klik dan hier. De al ingestuurde verhalen lees je hierGood luck!

Pssst… De jury bestaat uit:
Cécile Koekkoek (hoofdredacteur/uitgever VARAgids)
Ronald Giphart (Schrijver)
Pieter Eckhardt (schrijver 'Meisjes in de Oorlog', redacteur DWDD)
Özcan Akyol (schrijver en columnist)
Frank van der Lende (3FM DJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen