De auteur van Sterrenstof

Book lovers, opgelet. Half oktober komt er weer een nieuw YA-pareltje uit, en trust us… Die wil je lezen ;-).

We hebben het over Sterrenstof, de debuut novel van Krystal Sutherland. Sterrenstof gaat over Henry en Grace. Henry is nooit verliefd geweest, tot Grace aan het begin van het examenjaar bij hem op school komt. Grace is vreemd. Ze draagt jongenskleren, loopt met een kruk… En ze zegt nee tegen het hoofdredacteurschap van de schoolkrant, waar Henry al jaren van droomt.

Het is overduidelijk dat Grace een groot verdriet met zich meedraagt. En toch wordt Henry verliefd op haar. Tot over zijn oren, met open ogen, met alle kans op een gebroken hart. Want als je geen risico durft te nemen voor de liefde van je leven… Wanneer dan wel?

Klinkt pretty intriguing, toch? Dat dachten wij ook. Daarom hebben wij nu iets heel leuks voor je… Namelijk een exclusieve meet & greet met Krystal Sutherland

Een klein groepje lucky girls krijgt op 3 november de kans om juicy details te horen over het boek, gezellig te kletsen met Krystal en al je brandende vragen aan haar te stellen. Enne, je gaat natuurlijk ook niet met lege handen naar huis ;-). Awesome!

Wil jij hierbij zijn? Vul dan asap het winformulier hieronder in, en vertel ons waarom jij moet winnen. Hieronder nog even de info op een rijtje…

Datum: 3 november
Locatie: Amsterdam
Tijd: 16.00 tot 17.30 uur

Good luck, ladies! 

Meer Sterrenstof? Klik dan hier, en bestel 'm ook meteen!