Heb jij te gekke dance moves? Laat ze zien en maak kans op een plek in de Coca-Cola dance crew!Samen met Shaker studeren jullie een choreografie in die jullie gaan dansen voor duizenden bezoekers tijdens The Mission Olympic Schoolfinal, in het Olympisch Stadion in Amsterdam! Jullie voorbereidingen worden gefilmd en zullen dagelijks te zien zijn bij MTV.

Als klap op de vuurpijl gaan jullie ook nog eens met z’n allen naar het geheime optreden van Mark Ronson op 11 maart in Londen om Anywhere in the World live te beluisteren …

Wat moet je doen?
Ga naar mtv.nl/cocacola en laat jouw dance moves zien op het nummer Anywhere in the world van Mark Ronson! Deel je video en wie weet sta jij binnenkort wel te dansen in Londen. Heb je geen webcam, maar wel een te gekke video op je computer waarin je danst op Anywhere in the world van Mark Ronson? Via de website kun je de video ook uploaden.

Registreren voor live event
Wil je liever deelnemen via een live auditie? Ook dat kan! Meld je aan om op donderdag 5 april jouw moves in het echt te laten zien. Je kunt dan auditie komen doen op een live event van Mission Olympic in Leiden. Je doet dan niet mee aan de Street Dance Finale die op dat moment gehouden wordt, maar je krijgt wel de kans om live auditie te doen voor de jury! Meld je via de website (mtv.nl/cocacola) aan om meer informatie te ontvangen via e-mail.