Seizoen 1 op dvd!

Meet Hannah, Emily, Spencer en Aria; vier coole chicks uit de awesome serie Pretty Little Liars. Awesome serie? Echt wel, check de megaknappe boys, coole outfits en superspannende scènes je weet meteen waarom! CG! is überfan en mag daarom 3x de dvd-box weggeven!

 

In de nieuwste CG! lees je een supergroot interview met de vier hoofdrolspeelsters. Ze vertellen over love, hun favoriete fashion items en hun grootste angsten. Zo vertelt Ashley Benson: ‘Ik ben bang voor Ryan Gosling! Ik heb hem ooit ontmoet en was sprakeloos en rende snel weg!’ Snappen wij heel goed, Ashley!

 

Shay Mitchell heeft een nogal aparte guilty pleasure als het op fashion aankomt: ‘Ik ben een grote fan van kleur. En onesies! Vooral met gave hakken.’

Fun fact over Lucy Hale: ‘Ik ben erg klunzig. Ik smeer altijd eten in mijn haar!’

En Troian Bellisario is hard op weg om actrice slash producer te worden: ‘Ik heb net mijn eigen film geschreven en geproduceerd: Exfiles. Ik hoop dat hij wordt uitgebracht!’

De rest van het interview lees je in CG! 124.

 

Wil jij de dvd box van seizoen 1 winnen? Gewoon, om nogmaals alle coole momenten te beleven of voor het eerst de serie te zien? Vul het onderstaande winformulier in en vertel ons waarom jij moet winnen. Plof je binnenkort misschien wel op de bank om de spooky serie te checken. Good luck!