Een workoutclub: online. Dat betekent sporten met ‘begeleiding’ op welk tijdstip jij maar wilt! Het kan met Willeke Zorg WorkOut!

Willeke Zorg WorkOut Club is een online personal trainer die je altijd en overal kunt raadplegen. Je kunt er dagelijks voedingsadvies vinden en en een maximaal 20-minuten-durend trainingsprogramma met korte intensieve interval workouts.

De oefeningen worden in video’s voor gedaan door de personal trainer Willeke Zorg en voormalig Nederlands profvoetballer Geert den Ouden.

Zij zorgt voor variatie, want het moet natuurlijk wel leuk blijven! Bewegen zonder fitness materiaal kan heel simpel met oefeningen thuis, maar ook buiten. Alles online via een laptop, tablet of smartphone.

Je schrijft je in en laat je persoonlijke gegevens achter. Je krijgt dagelijks een makkelijk op te volgen voedingsadvies en ‘Bodyweight High Intensive Interval Training’ workouts: intensieve korte workouts die zorgen voor een verhoogde calorie- en vetverbranding, betere stofwisseling en opbouw van spiermassa.

Voordelen van deze online personal trainer op een rij:
– Waar en wanneer je maar wilt
– Geen fitness materiaal nodig
– Elke dag een nieuwe workout, op eigen niveau
– Gemakkelijk op te volgen voedingsadvies met gezonde recepten

Je kunt online een maandabo afsluiten op www.willekezorgworkoutclub.nl, voor € 5,95.


CosmoGIRL! mag 5 x één maand een gratis online personal trainer weggeven! Kans maken? Vul onderstaand formulier in!

Uitkomst van de somGeef een andere code

Beeld: Robert Diadul