En je mag zelf kiezen!

De perfecte zonnebril nog steeds niet gevonden? Stop maar met zoeken, want de Ray-Ban x Hans Anders-collectie got your back! 

Ronde brillen, jaren '60 modellen, oversized glasses en dunne kunststof monturen; dit seizoen shop je het allemaal bij Hans Anders. Al je favo Ray-Bans zijn namelijk opgenomen in de collectie. En dat betekent dat je bij HA nu ook de Aviator, Wayfarer of Clubmaster kunt scoren. YAS!

De prijzen van de zonnebrillen beginnen bij €109, en lopen op tot €175. Totes in love met de brillen, maar ben je een girl on a budget? Dan hebben wij amazing nieuws voor je…

CG! mag nu een voucher weggeven voor een Ray-Ban x Hans Anders zonnebril naar keuze! Woohooooo! 

Kans maken? Vul dan asap het winformulier hieronder in, en vertel ons waarom jij graag wilt winnen. 

Alvast een kijkje nemen in de collectie? Klik dan hier
 

Voorwaarden
Let op: de voucher is geldig tot 29 mei, dus houd je mailbox goed in de gaten. Deze bon geeft recht op één gratis zonnebril zonder sterkte (keuze uit de hele collectie) óf een gratis (zonne)bril op sterkte met maximaal 1.6 glazen (een montuur met kraswerende en ontspiegelde enkelvoudige of Varifocus Excellent (zonne)glazen). De waardebon is niet inwisselbaar tegen contanten. Je mag een Ray-Ban bril ophalen op een Hans Anders locatie naar keuze.