Loop mee voor het goede doel

Sporty girls, opgelet: op zondag 3 mei vindt de Wings For Life World Run plaats. En hier moet je gewoon bij zijn ;-). 

De Wings For Life World Run zet zich in voor mensen met een dwarslaesie. Het doel is om een dwarslaesie in de toekomst te kunnen genezen. En om dit voor elkaar te kunnen krijgen, is natuurlijk wel geld nodig.

Daarom doen meer dan 33 landen op 6 verschillende continenten mee aan de World Run. In elk land klinkt op exact hetzelfde moment het startschot. Of het nu dag of nacht is, warm of koud; rennen zullen we ;-).  

In Nederland is de start om 13:00 uur. De run begint in Breda. Iedereen kan meedoen, ook als je conditie niet zo best is ;-). Een half uur na de start rijdt er een auto achter iedereen aan, die dient als rijdende finish. Als je wordt ingehaald door de auto ben je gefinisht en heb je het gehaald. Woehoe! 

Pssst… Het parcours is maximaal 100km lang, dus ook de fanatieke hardlopers zijn op hun plek bij de World Run ;-). 

Voor de run halen BN'ers ook hun hardloopschoenen uit de kast. Onder andere Dio, Kay Nambiar, Manuel Broekman, Ron Simpson van Girls Love DJ's en Kaj van B-Brave zijn in the house. Cool!

Wil je zelf ook meedoen aan de Wings For Life World Run? Klik hier om je in te schrijven. De inschrijfkosten zijn €30, en gaan voor 100% naar onderzoek.  
 

Het parcours: