De leukste dansfilms op tv 2n!

Ga jij lekker shoppen, of blijf je binnen met de leukste dansfilms? 

NET5 zendt vanavond twee Step Up-films achter elkaar uit, dus dans lovers kunnen hun hart ophalen ;-). 

Check al onze tv-tips hieronder:

The Big Bang Theory – 20:05 uur op Veronica
In de aflevering van vanavond komt Sheldon tot de ontdekking dat Leonard jaren geleden een grote fout heeft gemaakt. Penny spreekt Lucy aan op haar break-up met Raj.  

Expeditie Robinson – 20:30 uur op RTL5
Eén van de rappers heeft zijn maatje vorige week verraden, maar hij lijkt daar niet erg mee te zitten. Bij de proef kunnen de kandidaten een nieuw tactisch wapen winnen: de dode stem. Ze moeten hiervoor een rekensom oplossen.  

FILMTIP
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 – 20:30 uur op Veronica
Bye-bye Harry! 🙁 Vanavond zie je op Veronica het allerlaatste deel van HP-serie. Harry kiest ervoor om zijn zoektocht naar de Gruzielementen voort te zetten. Hiervoor krijgt hij hulp van Ron en Hermione, maar toch komt hij dichter bij de dood dan ooit. De oorlog gaat ondertussen verder en Harry verliest steeds meer geliefden. De ultieme confrontatie gaat eindelijk plaatsvinden. Lukt het Harry om Voldemort weer sterfelijk te maken en hem voorgoed te verslaan? 

Step Up 2: The Streets – 20:30 uur op NET5
Andie is gek op streetdance, maar als ze op een nette kunstacademie terecht komt, moet ze haar gedrag aanpassen. Ze doet haar best om niet te vergeten waar ze vandaan komt en gaat dansen met de populaire jongen Chase. De twee willen meedoen aan de underground danswedstrijd, The Streets. Als Andie wint, kan ze de twee werelden waarin ze leeft misschien met elkaar combineren en haar grote droom waarmaken.

Step Up 3D – 22:20 uur op NET5
Streetdancer Luke ziet een verlaten warenhuis in New York als zijn enige thuis. Met de beste dansers van de wereld komt hij daar altijd samen. Maar dan dreigt Luke het pand te verliezen. De enige manier om zijn huis te behouden, is als Luke en zijn crew de World Jam-wedstrijd winnen. Van het prijzengeld kunnen ze het pand kopen.