De winnaar is bekend!

In CG! 109 vroegen we jou om een (lip sync) remake te maken van Carly’s hit ‘Call Me Maybe’. We kregen supergrappige filmpjes binnen en selecteerden de vier allerleukste.

And the winner is…

Filmpje 4!

Gefeliciteerd Anouk & Renske! Jullie krijgen de twee concertkaartjes voor Carly Rae Jepsen’s concert z.s.m. thuis gestuurd. Alvast heel veel plezier!

We hebben berichten ontvangen over mogelijke valsspelers. Helaas kunnen we dit niet achterhalen en daarom zijn wij uitgegaan van het aantal stemmen op de sluitdatum 26 december. Dat betekent dat filmpje 4 heeft gewonnen met 1033 stemmen. We hopen op jullie begrip.

1. Susan & Rosalie:

2. Noortje & Wendy:

3. Kim & Linda:

4. Anouk & Renske:

Ook de CG! redactie maakte een lip sync. Check ‘m hier:

Hey girls!

We hebben gemerkt dat er helaas wat onaardige reacties geplaatst zijn.
Wij hebben deze lip sync wedstrijd georganiseerd omdat het ons een superleuke manier leek voor jullie om de concertkaartjes te winnen. We vinden het dan ook te gek dat zoveel meiden filmpjes hebben ingestuurd, waar tijd en aandacht aan is besteed!
We vertrouwen erop dat iedereen eerlijk stemt en dat er met respect gereageerd wordt. Zo niet, dan moeten we helaas het stemmen stoppen en zullen we zelf het winnende filmpje kiezen. Dit betekent ook dat we niet meer zulke (stem) acties kunnen organiseren waarbij jullie met zoveel lol mee kunnen doen en dat zouden we echt heel jammer vinden! Dus, hou het leuk en gezellig, stem eerlijk en may the best one win! Veel plezier en succes!

Xoxo CosmoGIRL!