Weten jullie nog dat jullie konden stemmen op de laatste finalisten van de Shick* droompump designwedstrijd? De winnares is bekend!

Een aantal maanden geleden kwamen er ladingen inzendingen van mooie pumps binnen. De vakkundige jury bestaande uit de marketingmanager van Shick*, onze CG!-hoofdredactrice en Miss Nine, ambassadrice van Plan Nederland (tevens model & DJ), koos de beste tien inzendingen en gisteren werd de winnares bekend gemaakt!

De 16-jarige Janna Kooistra werd gisteren (hoe toepasselijk: op Wereldmeisjesdag!) tot winnares van de de Shick* design contest bekroond.

Haar design is door de jury uit meer dan 1000 ontwerpen gekozen tot allercoolste Shick*-a-like ontwerp.

Niet alleen de jury heeft haar ontwerp gekozen tot dé ultieme party pump, ook bezoekers van Shick-shoes.com konden op de website hun stem uitbrengen. Maar liefst 103.773 Shick* fans stemde op het ontwerp van Janna!

Janna was natuurlijk superblij: “Vandaag voel ik me een echte shoedesigner! Super dat de jury en Shick* fans mijn ontwerp hebben uitgekozen! Ben er echt heel erg blij mee. Zeker omdat ik ook nog eens met deze pump het goede doel Plan Girls first support”.

V.l.n.r: Pien Kooy CosmoGirl, Elke Verhoeks Plan, winnares Janna Kooistra, Monique van ’t Hek Plan,
Marieke Offeringa Shick* en Dewi Lammerding CosmoGIRL