Deze films en series wil je niet missen!

Vrijdag

Everybody Dance Now van 20:30 tot 22:20 op RTL4

Alle overgebleven acts strijden vanavond om door te gaan naar de liveshows. Iedereen heeft maar één doel: de juryleden (Jan Kooijman, Dan Karaty, Lieke van Lexmond) verpletteren met hun moves. Hiphop, house, poppin en stijldansen, alles komt voorbij. Wie gaat er door en staat iets dichterbij de hoofdprijs van 25.000 euro?

 

Chronicle van 20:30 tot 22:15 op RTL5

Deze film uit 2012 gaat over drie high school vrienden die superkrachten krijgen nadat ze een hele bijzondere ontdekking doen onder de grond. Ze leren hun krachten onder controle te houden, maar de vriendschap wordt getest als hun duistere kant bovenkomt. Superspannend!

 

Maidentrip van 21:15 tot 22:10 op Nederland 3

Hoe was de reis rond de wereld van 'zeilmeisje' Laura Dekker? Je ziet het in deze docu met haar eigen video- en geluidsopnames op volle zee. Natuurlijk gemixt met mooie beelden van de meest geweldig plekjes ter wereld. Meer info en de trailer vind je hier!

 

Zaterdag

Wie ben ik? van 20:00 tot 20:45 op RTL4

Deze week komen Georgina Verbaan en Jan de Hoop langs in de studio. De teams van Gordon en Paul de Leeuw strijden tegen elkaar, wie haalt de meeste punten door te raden wie, wat en waar ze zijn?

 

Bananasplit van 20:25 tot 21:00 op Nederland 1

BN-ers worden in de maling genomen door Frans Bauer. Deze keer is wordt er een grap uitgehaald met Ernst Daniël Smid. Zal hij het doorhebben of niet? Verder wordt er een grap uitgehaald met de klanten van tattoo Bob. Maar hij is zelf nog nerveuzer dan de klanten.

 

Prom Wars van 21:00 tot 22:00 op TLC

Je moeder (en vader) mag jouw outfit, make-up, kapsel, vervoer en zelfs je date uitkiezen voor je gala. Wat zou jij doen? In dit programma mogen moeders precies dat doen. Maar of het ook echt een succes wordt is nog maar de vraag.

 

Zondag

New York Minute van 18:15 tot 20:00 op Net5

Yay we love this movie! In New York Minute (2004) zien we de Olsen twins als de 17-jarige tweeling Jane en Roxy Ryan. Ze gaan samen naar The Big City. Jane wil een presentatie geven zodat ze wordt aangenomen op een goede universiteit, Jane wil haar rocksingle afgeven bij de band Simple Plan. Maar lukt dit of zal hun droom in duigen vallen?

 

3 op reis van 19:55 tot 20:30 op Nederland 3

Reizen waar we altijd al van hebben gedroomd. Floortje gaat naar Seattle in Amerika, daarbij stopt ze ook bij het jaarlijkse houthakkersfestival. Patrick maakt een reis door Kameroen (Afrika) en maakt kennis met de koning en een van zijn koninginnen.

 

De modepolitie 2.0 van 21:00 tot 22:00 op RTL5

Grote of kleine modemissers, Thijs en Manon speuren ze op. Zondag kunnen we weer kijken naar een aantal make-overs. Tussendoor krijgen we natuurlijk weer een aantal modetips. Een van de kandidaten zondag houdt van Japan. Maar dat doet niks voor haar uiterlijk, gelukkig weet de modepolitie raad!