Check nu exclusieve voorpublicatie in CG!

Win je foto op de voorkant van het volgende boek van Mel Wallis de Vries! Wil jij net als Daphne Roos (covermodel van Klem) op één van de boeken van Mel komen? Dan is dit je kans. Mel is op zoek naar een covermodel voor haar volgende boek!

In de nieuwste CG! vind je een exclusieve voorpublicatie van Klem, het nieuwste boek van Mel. Benieuwd? Check het nieuwe issue: ligt vanaf vandaag in de winkel.

Stel je voor: jouw gezicht op de voorkant van duizenden boeken. Je wint een professionele fotoshoot en je mooiste foto komt op de voorkant van het nieuwe boek van Mel, dat in 2013 verschijnt. Kijk voor meer info op www.melwallisdevries.nl en doe mee! Deze actie loopt tot en met 31 december 2012.

We spraken Daphne Roos, covermodel van Klem:

Hoe kwam je bij de covermodelwedstrijd van Mel terecht?
“Ik wist dat vorig jaar ook zo´n wedstrijd geweest was voor het boek Verstrikt en toen kwam ik het toevallig weer op internet tegen!”
Waardoor besloot je je op te geven?
“Ik had al eerder 2 fotoshoots gedaan, maar dan gewoon voor mezelf en dat vond ik heel erg leuk. En ik dacht ik probeer het gewoon.”
Kende je de boeken al van Mel?
“Ja! Ik had al wat boeken van Mel gelezen, ik vind ze altijd heel erg goed en spannend. Ze heeft een fijne schrijfstijl en ik vind het verhaal altijd mooi opgebouwd.”
Hoe reageerde je toen bleek dat jij had gewonnen?
“Ik had echt niet verwacht dat zoveel mensen op mij zouden stemmen. Ik was natuurlijk superblij en besefte het eigenlijk niet echt. Nu nog steeds niet trouwens: ik kan me niet voorstellen dat ik straks met mijn hoofd in de boekwinkels lig.”

Hoe was de fotoshoot?
“We hadden afgesproken in Zandvoort, daar was een meisje van de uitgeverij, 2 fotografen en de omslagontwerper. Mel kon er helaas niet bij zijn. We hebben eerst binnen besproken wat het plan was en ik kreeg schetsen te zien van hoe het ongeveer moest worden. Toen zijn we naar de zee gelopen. Daar moest ik eerst net doen alsof ik aan het rennen was en bang achterom kijken. Dat werkte niet helemaal dus ben ik echt rondjes gaan rennen en op het moment dat ik de camera voorbij ging, moest ik bang achteruit kijken. Ik vond het erg leuk om te doen!”
Vond je ook iets lastig?
“De gezichtsuitdrukking, het moest natuurlijk wel overtuigend bang overkomen.”
Heb je Mel ook ontmoet?
“Niet bij de fotoshoot, wel bij de opnames van de trailer. Het was heel leuk haar te ontmoeten, ze is echt een hele aardige vrouw.”
Wat vind je van het eindresultaat?
“Het ziet er goed uit. En Mel zei dat ze er blij mee was, dus dat is mooi.”
Heb je al reacties op de cover gekregen?
“Ja, iedereen vond het heel erg leuk.”
Heb je het boek al gelezen?
“Nog niet: ik ben erg benieuwd!”