Wat kijk jij 2n?

Geen shopping night voor jou? Chill dan lekker op de bank met een ijskoude cola en een XL-zak chips. Deze programma's mag je namelijk echt niet missen ;-). 
 

Extreme Cheapskates – 19:35 uur op TLC
Je date die na jullie romantische diner probeert af te dingen in het restaurant, of je ouders die je roadkill laten eten. Het klinkt bizar, maar de mensen in Extreme Cheapskates vinden het no problemo. Alles om zo zuinig mogelijk door het leven te gaan. #Weird, maar wel lachen. 

The Big Bang Theory – 20:05 uur op Veronica
De rollen zijn omgedraaid als Penny ineens gameverslaafd is. Ze vraagt Sheldon continu om advies, maar daar zit hij totaal niet op te wachten. 

Rekenkamer – 20:25 uur op NPO3
Vanavond zoeken Sofie van den Enk, Marijn Frank, Klaas van Kruistum en Ersin Kiris wat er allemaal komt kijken bij het maken van onze grootste held, de BH ;-). 

Lijfspreuk – 20:55 uur op NPO3
Van een piepklein hartje op je vinger, tot een felgekleurde bloem op je arm; met een tattoo kun je tegenwoordig écht alle kanten op. In de docu Lijfspreuk wordt alles over de wereld van tattoos en de verhalen erachter verteld. Cool!  

FILMTIP
The Adjustment Bureau – 20:30 uur op NET5
De ambitieuze David (Matt Damon) staat op het punt een zetel te bemachtigen in de Amerikaanse senaat. Alles lijkt goed te gaan, maar dan ontmoet hij de ballerina Elise (Emily Blunt). Ze is de liefde van zijn leven. Maar een mysterieuze organisatie doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de twee nooit samen kunnen zijn.