Jan Kooijman en Yolanthe Sneijder-Cabau verschijnen in december als love couple in de bios.

De twee zijn uitgekozen om de stemmen van de karakters uit de animatiefilm Tarzan (3D!) in te spreken. Jan zal als Tarzan de hele film lang oerkreten uitbrengen en Yolanthe is de perfecte kandidate om de Jane-stem in te spreken.

 

Voor de girls die het verhaal nog niet kennen: Tarzan wordt als weeskind in de jungle opgevoed door apen. Hierdoor leert Tarzan bijzondere vaardigheden als vechten tegen het kwaad en in lianen hangen. Deze vaardigheden komen van pas wanneer een energiebedrijf de jungle dreigt te vernietigen. Ondertussen ontmoet Tarzan ook zijn grote liefde Jane. Ahhh…

 

Jan en Yolanthe kunnen niet wachten om de studio in te duiken. Jan: 'Tarzan is een legendarisch personage en ik zie het als een grote eer dat ik hem van een Nederlandse stem mag voorzien. Ik kijk er naar uit om aan de lianen door de geluidsstudio te slingeren!' En ook Yolanthe is happy met haar rol als Jane: 'Ik verheug me er enorm op dat ik haar voor de Nederlandse versie met mijn stem mag voorzien en om op deze manier de avonturen van Jane een klein beetje te beleven'.

 

Vanaf 18 december draait de film in de bios. Bekijk hieronder alvast de trailer van de Amerikaanse versie van Tarzan.