Wat is het stomste dat je ooit hebt gekregen?

Jahaaa, je weet het: je mag een gegeven paard niet in de bek kijken. Maar jouw lover heeft je vast weleens een heel suf cadeautje gegeven, zonder dat 'ie dat natuurlijk expres deed. Dat zag je meteen aan z'n lieve puppy ogen toen je het eerst nog enthousiast uitpakte. 

Tot je zag wat hij je cadeau had gedaan: Wááááát??!! Hoe kon hij nou denken dat ík dit leuk vind? We kennen elkaar toch het allerbeste?! 

STOP: dat is misschien wel zo, maar een cadeautje uitzoeken voor het meisje waar je stapelverliefd op bent, en die ook al 1001 dingen heeft, is misschien wel het moeilijkste ooit voor een jongen. 

Of het nu voor je verjaardag, kerst of met Valentijnsdag is geweest, het is je vast weleens overkomen… Remember: hij bedoelt het alleen maar héél lief!

Er zijn ook jongens die het nut van cadeaus geven niet inzien… Denk daar maar aan de volgende keer, of geef hem voor hij zijn cadeau gaat kopen hints en tips waardoor hij niet met iets fouts aan kan komen 😉 

Laat ons in de poll hieronder weten wat jouw sufste cadeau ever is, staat het er niet tussen: laat dan een reactie achter.

De leukste reacties (mag anoniem!) en de uitslag van de poll vind je binnenkort op de site terug!