Shall We Dance? op tv vanavond

Bewaar je de pizzataart party voor morgen? Maak er vanavond dan een relaxed tv-avondje van met CG!'s tv-tips. 

Kop thee en een pak koekjes erbij, en enjoy! 
 

The Big Bang Theory – 19:35 uur op Veronica
Vanavond zie je dat Howard weer samen wilt zijn met Bernadette. Sheldon en Raj gaan een gevecht aan op de universiteit. In de aflevering daarna realiseert Leonard zich dat hij de enige is zonder relatie, terwijl Sheldon zijn vriendin juist wil dumpen.

Four Weddings – 20:00 uur op TLC
Suzanne heeft zich laten inspireren door Assepoester, Victoria twijfelt er niet aan dat haar bruiloft de mooiste is, Natalie koos voor een pub-bruiloft en Stephen wil een traditionele dag.

Awkward – 20:50 uur op MTV
Heb jij afgelopen zondag de seizoensstart van Awkward gemist? Vanavond is je herkansing: MTV zendt de herhaling uit. Check voor die tijd nog even CG!’s grote Awkward opfrisser.

Over Mijn Lijk – 22:20 uur op Nederland 1
Vandaag begint het nieuwe seizoen van Over Mijn Lijk. Patrick Lodiers volgt vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. In deze aflevering maak je kennis met Max (22) en Annemiek (35). Max vertelt hoe het is om in het ziekenhuis te wonen, en Annemiek laat zien hoe zij van het leven geniet.

FILMTIP
Shall We Dance? – 20:30 uur op RTL8

John Clarke (Richard Gere) is een succesvolle, maar overwerkte accountant in Chicago. Hij is doodmoe van de dagelijkse routine in zijn leven. Op een dag ziet hij een prachtige danslerares (Jennifer Lopez) door het raam. Hij besluit lessen bij haar te nemen, en raakt steeds meer betrokken bij het dansen. Dan schrijft hij zich in voor de Chicago Crystal Ball Dance Competetion.