Met deze 7 tips fix je makkelijk een babyhuidje!

Meredith Foster geeft in haar video zeven makkelijke tips voor een perfect babyhuidje. Met een aantal producten die misschien al in de kast staan, kun je dit zo uitproberen! Wij gaan dit in ieder geval zeker doen! Dit zijn de tips:

1. Verwijder alle make-up van je gezicht met amandelolie. Dit haalt viezigheid uit je poriën en voorkomt acne en mee-eters.

2. Mix water met een beetje appelazijn om je huid te laten ademen en acne/puistjes tegen te gaan. Het zorgt er ook voor dat je huid niet te vet of te droog wordt. Kortom: appelazijn is heilig vanaf nu.

3. Honing is antibacterieel. Dit kun je dus gebruiken op je puistjes! Het stopt bacteriën die leiden tot uitbarstingenAwesome!

4. Maak een stoombad voor je gezicht van groene thee. Dit maakt acne en een vette huid controleerbaar en vermindert roodheid.

5. Maak een gezichtsmasker van Griekse yoghurt, honing en citroensap. Griekse yoghurt vermindert ontstekingen en bestrijdt bacteriën.

6. Maak een facewash van de groene thee die je nog over hebt, doe hier reinigende gezichtszeep bij. Vooral de pure-castile soap van Dr. Bronner’s wordt aanbevolen. Mix de zeep met de groene thee en was hier je gezicht mee.

7. Gebruik kokosolie als een moisturizer. Zeker fijn als je een droge huid hebt!

Check om te zien hoe het moet, ook nog even de video hieronder!