En interview met HNTM’s Allison

Wat kijk jij vanavond? 

Catfish: The TV Show – 19:40 uur op Nederland 3
Jesse en Brian werden aan elkaar voorgesteld op Facebook. Jesse was meteen gek op hem, en al snel maakten ze plannen om elkaar te ontmoeten. Jesse reed honderden kilometers om hem te kunnen zien, maar Brian kwam nooit opdagen en weigert te vertellen waarom niet. Drie jaar later vraagt Brian aan Jesse of ze bij hem in wil trekken. Ze is stapelgek op hem, maar ze twijfelt of hij wel eerlijk tegen haar is.

Four Weddings – 20:00 uur op TLC
Stacey’s bruiloft wordt geregeld door haar moeder, Mandie kiest voor een legerthema. Donna’s bruiloft is in de stijl van Assepoester, en heks Sharon wil een heidens feest. De weddings gaan vanavond dus weer alle kanten op. Maar wie wint haar droomhuwelijksreis?

Grey’s Anatomy – 20:30 uur op NET5
Zet de tissues maar vast klaar, want vanavond nemen we officieel afscheid van Cristina. Na tien jaar verlaat ze voorgoed de serie. Sandra Oh over haar laatste aflevering als Cristina: ‘Ik heb het gevoel dat ik alles heb gegeven, en ik ben klaar om de serie los te laten. Het was interessant om zo lang in een rol te duiken. En ik ben nu bereid om haar te laten gaan.’ Vinden we niet leuk! Zou ze ingaan op het aanbod van Dr. Burke, of loopt het toch nog helemaal anders?

Are You The One? – 21:40 uur op MTV
Tien jongens en tien meiden worden in één huis gezet, met als doel om hun perfecte match te vinden. Wie hun match is, werd vooraf bepaald aan de hand van een uitgebreid experiment. In totaal krijgt de groep tien pogingen om de koppels te maken. Raden ze het goed? Dan winnen ze 1 miljoen dollar.  

Holland’s Next Top Model – 21:30 uur op RTL5
Het is voor modellen natuurlijk hartstikke belangrijk dat ze goed kunnen lopen op een catwalk. Daarom krijgen ze in deze aflevering catwalkles van de beroemde, én strenge catwalkcoach Mac Folkes. Daarna gaan de meiden op casting. Hier komen ze erachter dat het leven in New York erg hard kan zijn. Voor de fotoshoot moeten ze poseren met wel heel knappe mannen. Lukt het ze om gefocust te blijven?

FUN FACT: Tijdens de opnames liepen de meiden Stromae tegen het lijf. Hoe toevallig!

Vorige week zag je dat Allison het Top Model-huis moest verlaten. CG! sprak haar over haar ervaringen. 

Waarom doe je mee aan HNTM?
'Ik hoopte de boeken in te gaan als het eerste donkere model dat HNTM wint.'
 
Wat is het coolste dat je door HNTM heb meegemaakt?
'Ik vind het stiekem wel heel cool dat ik als ik op straat loop mensen hoor zeggen; dat is zij toch van tv?’
 
Als model wil je altijd mooi op de foto staan. Welke selfietip kun je geven?
'Maak je foto’s met daglicht. Dan worden ze veel mooier.'

Aan welk kledingstuk heb je een keer schaamteloos veel geld uitgegeven? 
'Ik heb schaamteloos veel geld uitgegeven aan een jurk, voor de vijftigste verjaardag van mijn vader.'

Was het 't waard?
'Ik vond het het geld wel waard omdat m’n vader maar een keer vijftig wordt, dus een mooie gelegenheid om eens flink uit te pakken.'
Wie is je favoriete designer en kledingstuk?
'Mijn favoriete designer is Karl Lagerfeld. Hij maakt zulke unieke kledingstukken. Mijn favoriete kledingstuk is mijn bikerjas, omdat deze makkelijk te combineren is met andere kledingstukken.'
Ik ga nooit de deur uit zonder…
'…dat mijn haar goed zit. Dat vind ik echt belangrijk.'
 
Wat is volgens jou de fashion do voor dit najaar?
'Hoge creepers met lange kniesokken, en een rok met een sweater.'
 
En wat is een absolute fashion don't
'Verschillende kledingstukken met drukke print met elkaar combineren.'