TV tips voor tonight

Wat zijn jouw plannen voor vanavond? Lekker languit voor de buis liggen met een kop thee? Goed idee, want er is weer heel veel leuks op tv!

 

3 op reis – 19.50 uur op NPO 3

London lovers opgelet! Dennis bezoekt de Engelse hoofdstad en it’s raining cats and dogs. Hij gaat daarom op zoek naar de leukste spots binnen: van een bijzondere bios tot urban golf club. 

 

Musical Awards Gala – 21.25 uur op NPO 1

Toe aan een avondje glitter en glamour? Tune dan in bij het Musical Awards Gala. Kanshebbers voor een award zijn o.a. de musicals Billy Elliot en Moeder Ik Wil Bij De Revue

 

The Tonight Show – 22.50 uur op NPO3

Vanavond schuift actrice Nicole Kidman aan (Moulin Rouge, Bewitched) bij presenteertalent en funny guy Jimmy Fallon. Hij vraagt haar alles over haar nieuwe film Paddington. En… heeft Jimmy Fallon ooit een kans laten lopen om te daten met Nicole Kidman?

FILMTIP

The Notebook – 20.30 uur op NET 5

OMG! Dé meest romantische film ever is vanavond weer te zien. De rijke Allie (Rachel McAdams) ontmoet de arme maar knappe Noah (Ryan Gosling). Vanaf het begin probeert hij haar hart te veroveren. Dan breekt de Tweede Wereldoorlog uit en verliezen de twee lovebirds elkaar uit het oog… Lukt het Noah zeven jaar later om de inmiddels getrouwde Allie weer terug te winnen?

 

Mickey Blue Eyes -20.30 uur op RTL 8

Het is deze week Hugh Grant week bij RTL 8! Micheal (Hugh Grant) is voor het eerst smoorverliefd, op babe Gina. Zo verliefd, dat hij haar na drie maanden daten al ten huwelijk vraagt. Haar antwoord is alleen nee… De verbaasde Michael achtervolgt haar naar het restaurantje van haar vader. Daar ontmoet hij Gina’s familie, die hem met open armen begroet. Langzaam komt hij erachter dat Gina’s familie lid is van de maffia. Wil hij echt met haar trouwen, dan moet hij ook de maffiawereld in. Heeft hij dat voor zijn liefje over..?