A Simple Favor winactie pathé thuis

5X fashion films die je kunt winnen bij Pathé Thuis

De zon schijnt, eindelijk! Nog even en de luchtige jurkjes en zonnebrillen mogen weer uit de kast. Ben je nog op zoek naar een dosis mode-inspiratie? Streamingsdienst Pathé Thuis zette vijf films op een rij waarin de mooiste designerlooks voorbijkomen. En guess what? Wij mogen 2×5 kijkcodes voor deze fashionable films weggeven; inspiratie gegarandeerd!

 

A Simple Favor

Überstylish is Blake Lively als Emily in A Simple Favor. Emily heeft een geweldige inloopkast vol met killer heels, elegante designer jurken en sexy tomboy suits. Co-star Anna Kendrick heeft een heel andere stijl: kleurige bloesjes, geborduurde rokken en kattensokken. Welke stijl kies jij?

Blake Lively reageerde trouwens briljant op een insta-troll

 

Coco avant Chanel

Een film over één van de meest chique vrouwen ever: Coco Chanel. Coco begon haar leven in een weeshuis, werkte als naaister voor weinig geld en klom langzaam naar de top, In de film zie je iconische items terugkomen: de Bretonse trui, chique mantelpakjes en natuurlijk de LBD. Gelukkig is Chanel gestopt met het gebruik van exotische dierenvachten.

 

The Great Gatsby

In de roaring twenties was alles mooier, swingender en uitbundiger. De vrouwen waren fashionable en geen feestje werd overgeslagen. Ze droegen glimmende flapper dresses, bontjassen en diamanten in de haren. Laat je inspireren door de geweldige kostuums!

 

Sex and the city 1 & 2

I like my money where I can see it… Hanging in my closet”. Deze quote van de stylish Carrie Bradshaw zegt het al: in deze films zitten genoeg hippe outfits om je aan te vergapen.

 

Confessions of a Shopaholic

Rebecca Bloomwood heeft een groot probleem: ze heeft geen geld meer voor haar shopverslaving. Haar stapels kleding zijn enorm, maar er is toch altijd een item dat ze moet hebben. De film is al wat ouder, maar blijft fantastisch.

 

HOE KUN JE WINNEN?

Volg @cosmogirl_nl op Instagram. Like de foto hieronder en tag een vriend of vriendin waar jij de films van Pathé Thuis mee wil kijken! We maken de winnaars in de comments bekend.

https://www.instagram.com/p/BuEkYXKFtNS/?utm_source=ig_web_copy_link

LEES OOK:

 

Fotografie: A Simple Favor

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • erectile dysfunction
  erectile dysfunction
  Reactie: erectile performance top erectile dysfunction doctors in tx erectile disf
  Beantwoorden
 • best erectile dysfunction pills
  best erectile dysfunction pills
  Reactie: service connected erectile dysfunction can erectile dysfunction be corrected erectile dysfunction natural remedies
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen