Sonos

Dit zijn de populairste nummers om te draaien om 00:00 op Oud en Nieuw (+ SONOS winactie!)

Oudejaarsavond zal dit jaar heel anders zijn dan andere jaren. Geen feestjes, geen vuurwerk… Gelukkig mag CosmoGIRL! iemand heel blij maken met een mooie prijs om 2020 toch goed mee af te sluiten!

Sound of 2020 survey

Sonos heeft in twaalf landen onderzoek gedaan naar hoe Europeanen dit jaar oudejaarsavond vieren. Hieruit blijkt dat 75% van de 18-34 jarigen van plan is om Oud en Nieuw te vieren, zelfs als het dit jaar in een andere vorm is.

Door de nieuwe maatregelen zit er helaas niets anders op dan het met een klein groepje in je eigen woonkamer te vieren, maar veel mensen geven aan dat het grote voordeel hiervan is dat er minder FOMO heerst: er is minder druk om overal bij te zijn. Stress om kaartjes te kopen voor dat ene feestje is er niet meer bij en je hoeft ook niet meer te kiezen met welke groep vrienden je nou het nieuwe jaar gaat inluiden.

Populairste liedjes om te draaien

Het is natuurlijk superleuk om precies om 00:00 de muziek aan te zetten en met een lekker nummer het nieuwe jaar te vieren. De populairste nummers om te draaien om twaalf uur zijn dan ook:

Daarnaast zet 92% liever thuis een eigen, uit pop, dance en hiphop bestaande, playlist aan op New Year’s Eve dan te luisteren naar een DJ in een club en om klokslag twaalf wil bijna de helft iemand hebben om te kussen. Mannen hebben dat nog net iets liever (51%) dan vrouwen (41%).

Winactie

Aangezien je Oud en Nieuw niet compleet is zonder geweldige muziek, maak je bij CosmoGIRL! nu kans op een Sonos One SL (ter waarde van €199)! Een muziekbox met krachtig geluid waarmee je dansend het nieuwe jaar in kan gaan!

sonos

Laat je gegevens achter in het winformulier hieronder en laat weten waarom jij deze box zou moeten winnen. Good luck!

Helaas, deze winactie is verlopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen