Laptop

Schrijf je in voor CG!’s nieuwsbrief en maak kans op een laptop van Acer!

Altijd op de hoogte van de juiciest nieuwtjes, de beste hacks & tricks én kans maken op een nieuwe laptop. Sounds too good to be true, right? Is het niet!

Acer Chromebook

Als je je nu inschrijft voor de CosmoGIRL! nieuwsbrief, heb jij binnenkort misschien wel een brand new Acer Chromebook op je schoot liggen!

De Chromebook heeft een lange accuduur en gaat tot 12 uur mee. Daarnaast is-ie supersnel, heeft-ie een mega fijn touchscreen, kan-ie tegen een stootje (extra fijn voor de clumsy girls onder ons) en staat veiligheid on top. Je gevoelige data zijn daarom safe. TTYN, cybercrime!

Check hier meer info over deze laptop!

Schermafbeelding 2020 09 08 Om 12.16.45

Tips

Een goede laptop mag bij de start van een nieuw schooljaar natuurlijk niet ontbreken. Maar welke kies je en waar moet je allemaal rekening mee houden? Om een handje te helpen hebben we een aantal tips op een rijtje gezet. 

1. Accuduur

Op school vind je niet altijd een plek om je laptop tijdens de les aan de lader te leggen. Je rent van lokaal naar lokaal en hebt tussendoor studiegroepjes. Dan is een laptop met een accu die minimaal de hele dag meegaat, zoals een Chromebook, wel zo handig. Let er bij aankoop op dat je een laptop koopt die ook over een langere tijd (na een paar jaar) z’n lange accuduur behoudt. 

2. Snelheid

Niets is zo vervelend als een laptop die eindeloos blijft hangen op het blauwe scherm of pas is opgestart als jij al halverwege je college bent. Zorg dus voor een laptop met een snelle processor die binnen enkele seconden is opgestart. Wist je dat laptops vaak trager worden over tijd en dat je daarom je laptop continu moet blijven updaten? Kies je voor een Chromebook dan gebeuren die updates op de achtergrond zonder dat je daar iets voor hoeft te doen of je daar iets van merkt. Jouw laptop blijft dan dus altijd supersnel!

3. Veiligheid

Als je vaak met verschillende wifi-netwerken verbonden bent, is de veiligheid van je laptop extra belangrijk. Cybercrimes gebeuren steeds vaker en op je laptop bewaar je vaak gevoelige data. Zorg er daarom voor dat je een laptop kiest met een goed beveiligingssysteem. Waar je op kunt letten is dat de laptop je data versleuteld, automatisch reboot, sandboxing toepast en automatisch updates installeert. 

4. Flexibiliteit

Altijd en overal aan de slag kunnen, dat willen we tegenwoordig allemaal. Let er daarom op dat de laptop die je kiest goed kan samenwerken met je andere devices. Een document starten op je laptop en vervolgens verder lezen op je telefoon in de trein is ideaal. Een Chromebook slaat je documenten op in de Cloud, met één inlog kun je daarom altijd en overal inloggen en kom je meteen in je eigen omgeving terecht. 

5. Prijs

Dit is een enorme open deur: maar kijk goed naar de prijs – kwaliteit verhouding van je laptop. Let daarbij op waar je de laptop voor gaat gebruiken en onthoud: een dure laptop is echt niet altijd beter. 

Winnen

Kans maken? Vul het winformulier in en vink aan dat je de nieuwsbrief wil ontvangen. Good luck!

Helaas, deze winactie is verlopen.

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen