winactie Greetz

Win: 10x Greetz-tegoed

OMG. Nog maar twee weken en CosmoGIRL! bestaat 15 jaar. Wat een mijlpaal! We worden oud! Enne, wie jarig is trakteert. Daarom geven wij de hele maand september voor duizenden(!) euro’s aan prijzen weg.

Vandaag gaat onze countdown tot aan CG!’s big ass birthday issue verder met een wel heel toepasselijke (en superleuke!) winactie. Wij mogen namelijk 5x €20,- tegoed weggeven voor het versturen van Greetz verjaardagskaarten! Want be honest: een persoonlijk kaartje is toch way more fun om te krijgen (en te versturen) dan een ‘Happy bday’-berichtje op FB/Insta/Snap/whatever? En aangezien wij er met dit jubileum aan worden herinnerd hoe leuk het is om op die manier gefeliciteerd te worden, willen wij jullie ook de kans geven om je jarige loved ones blij te maken.

Je kunt kiezen uit 1500 verschillende kaarten, maar je kunt ook je eigen verjaardagskaart ontwerpen met bijvoorbeeld eigen fotomateriaal. Dus is je lover/bestie/oma/vader/ /buurvrouw/lievelingstante binnenkort jarig? Vul dan het winformulier hieronder in en maak kans!

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag:

*Het tegoed is geldig t/m 31 december 2018 en kan in delen gebruikt worden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen