solait win

WIN: 14x Solait Sunspray + Solait After Sunspray

De afgelopen dagen heeft het zonnetje heerlijk geschenen, was het super warm en waren de eerste summer vibes al goed te voelen! Maar met deze zonnige dagen is het extra belangrijk om je goed te (blijven) insmeren. Daarom geeft CG! 14x een pakketje weg van de nieuwe Solait Sunspray SPF20 en de Solait After Sunspray van Kruidvat. Zodat jij helemaal ready bent voor je tanning sesh.

Solait Sunspray SPF20 + Solait After Sunspray

De Solait Sunspray SPF20 beschermt je huid gedurende de dag en de Solait After Sunspray is perfect om te gebruiken na je dagje tannen. Het verzorgt de huid en plakt niet (score!).

Word jij maar lastig bruin? Lees hier wat je daaraan kan doen! 

2 phases

Allebei de producten zijn limited edition en hebben iets super cools. Ze komen namelijk beide in de variant 2 phases. De eerste is een combinatie van water en olie en de tweede variant heeft een toevoeging van shimmering oil, waardoor de spray uit twee lagen en kleuren bestaat. Door het flesje te schudden krijg je vervolgens een amazing kleurencombo.

De sprays hebben een lichte, niet vette formulering en voelen fris op de huid aan. Bonuspunt: ze trekken super snel in. Top voor die sunny days!

Winnen

CG! geeft 14 pakketjes weg, waarbij je uit twee verschillende combinaties kunt kiezen:

7x Solait Sunspray SPF20 water/oil + Solait After Sunspray shimmering oil

solait winsolait win

7x Solait Sunspray SPF20 shimmering oil + Solait After Sunspray water/oil

 

solait winsolait win

Vul snel hieronder het winformulier in, laat weten welke combi je wilt en waarom je wilt winnen. Zo ben jij helemaal ready voor deze zomer! Nog een outfit nodig? Hier shop je de leukste zonnige outfits.

De sunspray en after sunsprays zijn vanaf 22 april t/m uiterlijk 26 mei te koop voor € 3,99 per stuk bij Kruidvat.

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag:

LEES OOK:

Beeld: Pixabay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen