WIN: 2x Een Dua Lipa-pakket!

All Dua Lipa fans unite! Aangezien deze lovely lady binnenkort haar nieuwe album dropt én naar Nederland komt, maak je nu bij CG! kans op een superleuk Dua Lipa-pakket! Lees snel verder om te zien hoe jij kunt winnen.

Nieuw album

Het nieuwe album Future Nostalgia van Dua verschijnt op 3 april en we can’t wait! Even better: deze Queen of Pop staat 7 mei ook in de Ziggo Dome! Heb jij al kaarten?

Heb jij ook haar nieuwste singles al geluisterd? Kom even helemaal in de Dua-vibe met Don’t Start Now en de gloednieuwe clip van Physical.

Dua Lipa-pakket

Wat je kunt winnen? Een boel Dua merch! In het pakket zit een T-shirt, een vette tas én een Dua Lipa-sleutelhanger. Zo zal overal waar je heen gaat iedereen kunnen zien wie jouw #1 girl is.

dua lipa

Winnen?

Wij mogen twee keer dit Dua Lipa-pakket weggeven! Kans maken? Like dan de foto hieronder, volg @cosmogirl_nl op Instagram en laat in een comment weten waarom jij zo’n grote fan bent van Dua. Good luck!

LEES OOK:

 

Beeld: Warner Music

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Mare Marx
  Mare Marx
  Reactie: Ik was op jullie website aan het scrollen en ik kwam deze winactie tegen! Mijn hart begon te slaan toen ik 'Dua Lipa' zag staan! Ik ben een reusachtige fan, en ik begon te lezen en dacht MEEDOEN! Hihi. We hadden kaartjes voor haar concert maar die is helaas niet door gegaan door corona.. maar tenminste wel verschoven maar dat duurt nog wel een tijd. Mij zal dit pakket super blij maken! En natuurlijk aan doen op de dag van het verschoven concert!
  Beantwoorden
 • julia
  julia
  Reactie: ik ben de grootste fan van dua lipa
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen