Littlemix

WIN: 2×2 Filmtickets voor LM5 – The Tour Film van Little Mix

Op zaterdag 21 en zondag 22 november draait in alle Pathé bioscopen LM5 – The Tour Film, een film over de tour rond het vijfde studioalbum LM5 van Little Mix. Well guess what, bij CosmoGIRL! maak je nu kans op vrijkaarten!

LM5 – The Tour Film

Little Mix is één van ‘s werelds grootste meidenbands (en ook de pretty covergirls van ons laatste issue!). Zo hebben ze wereldwijd meer dan 50 miljoen (!) platen verkocht, meer dan 17 miljoen Spotify-luisteraard, meer dan 3 miljard YouTube-views én 12 miljard streams.

Na de release van hun vijfde studioalbum ‘LM5‘, begonnen Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock en Jade Thirlwall aan ‘LM5 The Tour‘ in 2019, waar ze in 40 arena’s in Europa speelden en meer dan 400.000 tickets verkochten.

De film is opgenomen tijdens de laatste show van de tour in de iconische 02 Arena in Londen, waar ze bekende hits als ‘Shout Out to My Ex’, ‘Woman Like Me’, ‘Wings’ en ‘Touch’ zingen voor een publiek van 15.000 mensen (in die tijd dat het nog kon…). Ook komen er gastoptreden voorbij van Stormzy en Kamille.

Little Mix over fame, love & vriendschap: “je ligt altijd onder een vergrootglas”

Winnen

Wij geven 2×2 filmtickets weg voor zaterdag 21 november in Rembrandt Utrecht zaterdag om 19:30 uur! Wil jij kans maken om samen met je BFF, moeder, zus, lover of whoever naar deze film te gaan? Like dan de post hieronder, volg CosmoGIRL! op Instagram (@cosmogirl_nl) en laat in een comment weten wat jouw lievelingsliedje van Little Mix is en why. Good luck!

LEES OOK:

Beeld: Pathé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen