expeditie robinson

WIN: 2×2 vrijkaarten voor de finale van Expeditie Robinson!

Komende zondag 15 december is eindelijk de bloedstollende finale van Expeditie Robinson. De 20e editie van het programma vraagt natuurlijk om een extra bijzondere afsluiting en daarom kun je nu bij CG! kans maken op 2×2 vrijkaarten om de spannende ontknoping te bekijken, samen met de 20 Expeditieleden van dit seizoen!

Finale

Vanuit de Werkspoorkathedraal in Utrecht zal de finale live worden uitgezonden, waar we allemaal kunnen zien hoe Hugo Kennis, Shary-An Nivillac en Eva Cleven strijden om de titel Robinson 2019. Gepresenteerd door Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels zullen 2000 fans én alle 20 Expeditieleden van dit seizoen er eindelijk achterkomen wie de felbegeerde titel wint.

Naast het bekijken van de finale, zullen er ook live-optredens zijn van onder andere Kalvijn en Shary-An.

expeditie robinson

Pathé bioscopen

Kun je niet naar Utrecht of woon je te ver weg? Gelukkig staan 19 Pathé bioscopen door het hele land óók in het teken van Expeditie Robinson! Hier is de finale ook live te zien en worden fans getrakteerd op exclusieve beelden uit het programma. Op elke locatie presenteert een oud-deelnemer van Expeditie Robinson de avond.

Wil je de bank niet afkomen? Dan kun je natuurlijk ook gewoon op 15 december de finale live kijken op RTL4 om 20:00 uur.

Wist je dat Pathé ook een winter wonderland rooftop cinema opent én een gloednieuwe ScreenX zaal heeft?

Winnen

Ben jij nou een die-hard fan en wil jij in het bijzijn van alle Expeditieleden de finale zien? Dat kan! Wij geven 2×2 vrijkaarten weg voor de live-uitzending in de Werkspoorkathedraal.

What to do? Vul het winformulier in en laat weten waarom jij die vrijkaarten moet hebben. Good luck!

Meer info over deze avond check je hier.

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag:

 

LEES OOK:

Beeld: Expeditie Robinson, RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen