Grixx

WIN: 3x Draadloze oplader van Grixx

Vind jij ‘t ook altijd zo’n gedoe om je mobiel aan de oplader leggen, met kabeltjes die in de knoop zitten, in de weg zitten of gewoon kwijt zijn? Well listen up, want dan is deze draadloze oplader zeker iets voor jou!

Grixx Wireless Charger

De oplader van Grixx is geschikt voor alle Qi-compatibele smartphones, waaronder de Samsung Galaxy S-series S6 en hoger en iPhone 8 en hoger. De draadloze oplader werkt door dunne hoesjes heen en heeft een antislip laadoppervlak. De oplader is 5 watt, maar kan met een snellader eenvoudig worden opgevoerd tot 10 watt.

grixx

Hoe werkt het?

Plug de oplader in, leg simpelweg alleen je toestel op het apparaat en hij laadt helemaal vanzelf op! Super handig, right? Ideaal voor op het bureau of nachtkastje van elke mobiel verslaafde en bijvoorbeeld ook leuk als cadeautje voor je BFF of boyfriend.

De oplader wordt geleverd met een micro-usb-oplaadkabel en heeft een waarde van €16,99. Meer informatie kun je vinden op www.grixx.eu.

Winnen?

Wij mogen nu drie van deze handige opladers weggeven! Kans maken? Vul dan hieronder het winformulier in en laat weten waarom jij wilt winnen. Check wel effe of jouw telefoon draadloos kan opladen!

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag:

LEES OOK:

Beeld: Grixx/Van de Vorst PR

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen