teen spirit

WIN: 3x dvd en 3x blu-ray van Teen Spirit

Afgelopen maart was CG! in Los Angeles voor de nieuwe film Teen Spirit om Elle Fanning, Max Minghella én Jamie Bell te interviewen. En guess what, jij kan deze film nu winnen op dvd of blu-ray!

Teen Spirit

Teen Spirit gaat over de 17-jarige Violet (Elle Fanning) die droomt van een leven als popster om haar saaie leventje op het Isle of Wight te ontvluchten. Wanneer op een dag de zangwedstrijd ‘Teen Spirit’ voorbij komt, lijkt haar droom om een ster te worden misschien wel mogelijk. Zeker omdat ze wordt bijgestaan door haar mentor en voormalig operazanger Vlad. Maar gaandeweg ontdekt Violet dat de weg naar succes niet zonder valkuilen verloopt en moet ze haar eigen onzekerheden overwinnen

Het is de eerste film die Max Minghella (bekend als acteur uit o.a. The Handmaid’s Tale) heeft geregisseerd, in samenwerking met zijn goede vriend Jamie Bell. Elle Fanning, die we natuurlijk allemaal kennen uit Maleficent, speelt de hoofdrol en zingt ook zelf alle liedjes van o.a. Robyn, Ellie Goulding, Ariana Granda en Katy Perry.

Het interview met Elle over de film lees je hier!

 

L.A.

CG’s Guylou mocht voor de nieuwe film naar LA vliegen om niet alleen Elle, maar ook Max en Jamie te interviewen! Naast het bekijken van de film en het interview, werd er natuurlijk ook even een bezoekje gebracht aan het Hollywood sign, werd er gechilld op Venice Beach én werd er een hele hoop Amerikaans eten naar binnen gewerkt (lees: IHOP, The Cheesecake Factory, Shake Shack en In-N-Out). Check de vlog hieronder voor een kijkje achter de schermen.

 

Trailer

Check hieronder de trailer van Teen Spirit! 

 

Winnen?

Winnen? Vul dan het winformulier hieronder in en laat ons weten waarom jij zou willen winnen. Good luck!

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag:

 

LEES OOK:

Beeld:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen